توانمندسازی خانوادههای طلاب از طریق آموزشهای مهارتی| حمایت از ممتازین و محققان حوزوی
حجتالاسلام جواد فلاح، مدیر مرکز خدمات حوزه علمیه مازندران در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری به رویکرد این مرکز در مهارت افزایی خانواده های طلاب اشاره کرد و گفت: در همین راستا برگزاری دوره های آموزشی مختلف برای تحقق این رویکرد در دستور کار این مرکز قرار دارد.
وی با اشاره به امضاء تفاهم نامه همکاری مرکز خدمات مازندران با سازمان فنی حرفه ای استان خاطرنشان کرد: این تفاهم نامه با هدف توانمندسازی خانوادههای طلاب از طریق آموزشهای مهارتی و توسعه مشارکت با بخشهای خصوصی و دولتی بهمنظور همافزایی در استفاده از پتانسیلها و ظرفیت های موجود صورت گرفته است.
حجت الاسلام فلاح افزود: با توجه به نقش این سازمان در کمک به اقتصاد خانواده ها امیدواریم با اجرای برنامهها و رشتههای کم هزینه و قابل اشتغال در منازل، بتوانین علاوه بر رفع نیازهای خانوادههای طلاب، به بهبود معیشت آنها نیز کمک کنیم.
مدیر مرکز خدمات حوزه علمیه مازندران با بیان این که یکی از رویکردهای مهم مرکز خدمات آموزش مهارت فنی و حرفه و ارتقای مهارت و توانمندی خانوادههای طلاب در راستای حمایت از تولیدات داخلی و ارتقای کیفیت کالای ایرانی است، تصریح کرد: در همین راستا ارائه آموزشهای بازار محور مبتنی بر مشاغل خانگی با همکاری سازمان فنی و حرفه ای برای خانواده های طلاب در دستور کار قرار گرفته است.
حجت الاسلام فلاح در ادامه با بیان این که طلاب نقش مؤثری در ترویج و تبلیغ فرهنگ مهارت افزایی در جامعه بر عهده دارند، خاطرنشان کرد: بهره گیری از توان تبلیغی طلاب و روحانیان نیز بهترین راه در اجرایی شدن هر چه بهتر رویکرد اقتصادی و ایجاد اشتغال درون زا است.
مدیر مرکز خدمات حوزه علمیه مازندران ادامه داد: توانمندسازی طلاب و خانوادههای آنها با آموزشهای مهارتی بر اساس استانداردها، شایستگیهای آموزشی و شغلی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور صورت خواهد گرفت.
وی، توانمندسازی و ارتقای مهارت افزایی خانوادهها از طریق کانونها و انجمن صنفی با توجه به میزان جذب در بازار کار و میزان علاقهمندی، نیازسنجی آموزشی در حرفههای مورد نیاز جامعه هدف، نظارت مستمر بر اجرای دورههای آموزشی و حمایت از مهارت آموختگان با معرفی و هدایت برای اشتغال در بازار کار، ازجمله بندهای این تفاهمنامه مشترک اعلام کرد.
مدیر مرکز خدمات حوزه علمیه مازندران در ادامه سخنان خود با اشاره به این که این مرکز در استان بیش از شش هزار طلبه و روحانی را تحت پوشش خود دارد، بیان داشت: با توجه به گستردگی جامعه هدف ما در این مرکز مهارت افزایی این خانواده ها از اهمیت بالایی برخوردار است.
حجت الاسلام فلاح با اشاره به ارائه راهکارهای مشترک برای ارتقاء سطح معیشت و زندگی خانواده های طلاب از طریق مهارت آموزی خاطرنشان کرد: این گونه طرح ها در راستای عمل به مطالبات و رهنمودهای مقام معظم رهبری در خصوص توجه به مباحث آموزشی طلاب و خانواده های آنها صورت می گیرد.
وی مهارت آموزی طلاب در کنار مباحث علمی و اخلاقی حوزه را امری مهم دانست و تصریح کرد: آشنایی طلاب و خانواده های آنها با آموزش های مهارتی بر اساس استانداردها و شایستگی های آموزشی و شغلی می تواند در کمک به اقتصاد خانواده های آنها کمک بسیاری کند.
مدیر مرکز خدمات حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که طلاب برای موفقیت در عرصه های علمی و تبلیغی نیز نیازمند کسب مهارت های لازم هستند، افزود: متأسفانه امروز مهارت آموزی در مدارس علمیه کمتر مورد توجه قرار می گیرد و این یک ضعف مهمی است.
حجت الاسلام فلاح با بیان این که آشنایی طلاب با برخی مهارت های مورد نیاز در زندگی طلبگی بسیار مورد نیاز است، خاطرنشان کرد: در همین راستا برگزاری دوره های مهارتی با ارائه گواهینامه های معتبر با همکاری مراکز فنی و حرفه ای در دستور کار مرکز خدمات حوزه علمیه مازندران قرار دارد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به خدمات حمایتی این مرکز از فعالان علمی و پژوهشی مدارس علمیه مازندران اشاره کرد و گفت: ممتازین علمی و پژوهشی مدارس علمیه استان از خدمات ویژه حمایتی مرکز خدمات بهره مند خواهند شد./۹۵۰/ت۳۰۳/ب۱